Ta med en walkie talkie på ditt neste eventyr!


Med en walkie talkie er det enkelt å holde kommunikasjonen selv uten mobilnettverk eller andre infrastrukturer, noe som gjør de perfekte å bruke både når dere skal på spennende eventyr eller leke med familien rundt huset.

Walkie talkies byr på effektiv og pålitelig kommunikasjon innenfor sin rekkevidde, og egner seg ofte både for jobb og for fritidsaktiviteter. Mange bruker walkie talkies når de er på turer i skogen og andre steder hvor forholdene for mobil generelt er dårlig.

Ulik rekkevidde vil egne seg til ulike eventyr, og det finnes også ekstra robuste modeller som er perfekte for bruk til jakt og lignende.

I denne artikkelen tar vi for oss flere flotte walkie talkies som er perfekt til utendørs bruk, og som vil komme godt til nytte når dere er ute i naturen. Vi tar for oss rekkevidde, batteritid og design, og hjelper deg med å finne det paret som passer ditt bruk aller best!

Ny på walkie talkie? Test ut Midland XT30 Pro!

Med sitt spenstige design og gode rekkevidde er Midland XT30 Pro rett og slett et godt sted å starte!

Hvis du er ute etter enkle walkie talkies som får jobben gjort, og ikke har mye unødvendige ekstra kanaler og lignende, vil dette være en ypperlig pakke. Det vil også være et godt valg for deg som aldri har vært borti en walkie talkie før, og bare har lyst til å teste ut de ulike funksjonene og oppleve spenningen alle snakker om.

Fargekombinasjonen av sort og lysegrønn gjør dette til en walkie talkie som rett og slett ser ut som om den er klar for eventyr – noe den også er! Pakken inneholder 2 walkie talkies som inviterer til enkel kommunikasjon også når forholdene er vanskelige, noe som gjør dem godt egnet for turer i skog og mark. Med en rekkevidde på 6 kilometer vil dere fint kunne utforske ulike deler av samme område og fint holde kontakten når det trengs.

Pakken inkluderer også oppladbare batterier og lader, så her er det bare å planlegge turen!

Stilige walkie talkies med kamuflasjedesign

Nedis byr på et sett med walkie talkies som garantert vil score høyt på design. Kamuflasjedesignet gjør dette til walkie talkies som er perfekt for spennende eventyr i skogen, og med en rekkevidde på 8 kilometer er mulighetene mange.

Dette er et sett som er godt egnet for dere som elsker turer i skogen, og som kanskje vil utforske ulike områder for dere selv en gang i blant. Det robuste designet gjør dette til enheter som tåler mye, noe som absolutt er en fordel når man utfordrer seg selv i terrenget.

Pakken inkluderer oppladbare batterier for sikker og pålitelig drift, og med sine 16 kanaler vil dere alltid ha mulighet til å kommunisere, selv når dere er langt fra sivilisasjonen.

Nedis walkie talkies er også en god nybegynner-modell som for eksempel vil være med på å gjøre campingturer og lagaktiviteter mer spennende for hele familien. De vil også egne seg for ulike arbeidssituasjoner hvor rask og pålitelig kommunikasjon er viktig.

Motorola walkie talkie – vanntett modell!

Med walkie talkies fra Motorola er du sikret både kvalitet og design! Det gule designet til disse modellene gjør at de er enkle å få øye på, og dermed noe vanskeligere å legge fra seg eller miste. Dessuten er de vanntette, og vil tåle å ligge på 1 meters dybde i opptil 30 minutter. Det skal derimot mye til, for de flyter også på toppen av vannet! Dermed er dette helt perfekte walkie talkies for eventyr på vannet, og vil blant annet komme godt med når dere skal ut på fisketurer. Den vanntette beskyttelsen vil naturligvis også gjøre dem ekstra hardføre og godt egnet for turer i skog og mark, uansett vær.

Disse enhetene har oppladbare batterier, og både batterier og lader følger med i pakken. Med en levetid på opptil 16 timer er det duket for både nødvendig kommunikasjon og mengder av moro.

Rekkevidden er på hele 10 kilometer, og i kombinasjon med de vanntette egenskapene blir dette et walkie talkie-sett som kommer godt til nytte ved flere anledninger.

Walkie talkie – lang rekkevidde og robust design

Denne pakken fra Midland inneholder to walkie talkies som kun veier 123 gram hver, og som legger opp til både nytte og moro for mange!

Med en rekkevidde på opptil 12 kilometer under perfekte forhold, har dere muligheten til å bruke disse enhetene til mye. Blant annet er de flotte å bruke under jakten, så vel som når dere er på turer i samme område. Merk at denne rekkevidden vil reduseres i mer urbane områder med flere ting i «veien».

Dette er hardføre walkie talkies som også vil egne seg for dere som elsker klatring, airsoft og lignende – selv om de får en støyt, vil de fremdeles fungere helt fint! Med sin IPX2 sertifisering vil de også tåle vannsprut, noe som gjør dem ekstra holdbare og allsidige. Det hardføre skallet sørger også for at dine nye walkie talkies tar seg ekstra godt ut, og det er lett å se at de er bygget for å vare lenge selv ved tøffere forhold.

Skjermen gir deg all informasjon du trenger, og de brukervennlige knappene gjør det enkelt å finne frem til riktig kanal. Batteritiden er også verdt å nevne. Denne modellen bruker AA-batterier og er veldig energivennlig. Når du snakker i din walkie talkie ofte vil du ha en batterilevetid på ca 3 timer, og når de står i beredskap har du hele 28 timer batteri fremfor deg. Type batteri vil også ha en innvirkning på dette.

Med mulighet for både PMR (Private Mobile Radio) og LPD (Low Power Device) vil dere klart og tydelig kunne snakke med hverandre uten å bli forstyrret av andre frekvenser. Dette er et godt valg for svært mange, og egner seg like flott til fritidsaktiviteter som til kommunikasjon i forhold til arbeid.

Sett med 2x walkie talkie og hodetelefoner

Enten dere bare skal leke dere utendørs, eller legger ut på spennende eventyr som kan dra nytte av ekstra kommunikasjon, så vil et sett som dette komme til nytte.

Dette settet inkluderer 2 walkie talkies, så vel som batteri, lager og smarte hodetelefoner som gjør hele opplevelsen ekstra spennende. Dessuten vil hodetelefonene i kombinasjon med sin 2-pinners PNI Kenwood mikrofon la deg snakke med vennen din helt uten at du trenger å bruke hendene. Dette legger opp til flere handsfree eventyr, og gjør det enklere å holde fokus på andre ting. Blant annet vil dette være supre walkie talkies i forhold til jakt og andre situasjoner hvor det er kjekt å ha armene ledige.

Hver walkie talkie har 8 PMR kanaler og 8 forhåndsprogrammerte kanaler, og du har også muligheten til å kryptere mottak og overføring slik at det dere snakker om forblir hemmelig. PMR-stasjoner har også en kompleks batterisparefunksjon som gjør det enkelt å forlenge levetiden til batteriet, slik at dere har mange timer med sikker kommunikasjon fremfor dere, uansett hvor dere er.

I åpent landskap har walkie talkiene en rekkevidde på opptil 10 kilometer, og de vil derfor egne seg til flere typer opplevelser både rundt huset og inne i skogen.