Bellyboat – test ut en sikker vinner til sesongens fisketurer


For fiskere som ønsker å komme nærmere både fisken og naturen, vil en bellyboat by på nye spennende muligheter.

En bellyboat er en hendig oppblåsbar båt med en unik utforming, som gjør det enklere enn noen gang å lydløst bevege seg over vannet. I stedet for at du må ro hele tiden, vil en bellyboat la deg bruke føttene som «motor», slik at armene dine er fri til å holde i stangen og ellers ha kontroll over fiskingen. Bellyboats er spesielt godt egnet for innsjøer, ferskvann og ellers rolig vann, og har blitt en favoritt blant mange som driver med sportsfiske – og som har fisking som hobby naturligvis!

Kort forklart gir en bellyboat deg mulighet til en mer hands-on og hands-free opplevelse når du skal ut å fiske.

Nå skal vi se på noen modeller som vi tror vil ta din fiskesesong til helt nye høyder!

Berkley bellyboat Tec Pulse Pro

Berkley Tec Pulse Pro er en hardfør bellyboat laget av 1680D polyester av overlegen kvalitet, noe som gjør den svært hardfør. Båten har ekstra store sidelommer som lar deg oppbevare alt du trenger for både lange og korte fisketurer. De er perfekte til oppbevaring av fiskeutstyr, og er like hardføre som selve båten! Hvis du bare skal ut på en liten tur, kan du ta disse «lommene» av.

Dette er en bellyboat som gir deg en svært god fremdrift og som det er enkelt å manøvrere til perfeksjon, slik at du kommer frem akkurat dit du vil – og akkurat der fisken står og venter på deg.

Tech Pulse Pro XCD er en oppgradert modell som byr på flere oppdateringer du vil dra nytte av, og som øker både holdbarheten og komforten. Blant annet har setet og ryggstøtten gjennomgått en fornyelse, noe som sikrer komforten din selv når fisketuren blir lang. Med ekstra komfort om bord blir det straks enklere å motivere seg for å yte det lille ekstra!

Pakken inkluderer en hendig pumpe, og selve båten er enkel å ta med seg når du skal til og fra vannet. Båten vil tåle en last på opptil 100 kilo, og garanterer ekte fiskeglede!

Kinetic Admiral bellyboat – stor modell

guideline bellyboat

Denne bellyboaten er laget av ekstra tykt PVC-materiale for å sikre en overlegen holdbarhet og motstandsdyktighet mot riper, rifter og andre skader. Dette er rett og slett en bellyboat som tåler mye og som du vil få stor glede av på dine fiske-eventyr!

Kinetic Admiral er en bellyboat som mange allerede har som sin favoritt, og det er enkelt å forstå hvorfor. Her får du mengder av komfort i perfekt kombinasjon med praktiske løsninger som gjør fisketuren din bedre enn noen gang.

Selv om konstruksjonen til båten er utrolig holdbar og solid, så veier den kun 13 kilo og er dermed enkel å ta med seg uansett hvor ferden går.

På siden av båten finner du hendige årer som er sikkert montert, og som du enkelt fester langs siden når de ikke skal være i bruk.

Kinetic Admiral er en ekstra stor og god bellyboat som naturligvis blir perfekt til fisketuren, og som byr på plassen du trenger til å virkelig dra i land fangsten!

Madcat bellyboat + motor = sant!

Med sine freshe farger og stilige utforming gir ikke Madcat deg bare en utrolig kul bellyboat, men også flere oppgraderte funksjoner som sørger for at den alltid er klar til nye eventyr.

Madcat Pro Motor er 185 cm lang, og dermed lengre enn tidligere modeller for å gi den enda bedre stabilitet og økt flyteevne, slik at du enkelt kan manøvrere deg frem dit du ønsker.

Dette er en bellyboat for deg som ønsker muligheten til å bruke den sammen med en motor. Båten er nemlig utformet for å passe sammen med en bellyboat-motor, slik at du har muligheten til å gi båten din enda en oppgradering hvis du skulle ønske det.

Båten er designet for at du kan tilpasse og perfeksjonere den slik du selv ønsker, noe som gjør den godt egnet både for nybegynnere og for den mer erfarne som vet akkurat hvordan de vil ha ting.

Med hele tre separate luftkammere vil din bellyboat holde seg flytende selv hvis ett av dem skulle punktere: en flott ekstra sikkerhet på både korte og lange turer! Pakken inkluderer en håndpumpe som det er enkelt å ta i bruk, og en trykkmåler som enkelt lar deg se om lufttrykket er optimalt.

Kompakt bellyboat fra Nomura

Denne modellen fra Nomura scorer også høyt på design, og kommer med en ekstra, kompakt fordel – den er ganske så liten! Med en lengte på 145 cm og en bredde på 110 cm er dette en bellyboat som det er enkelt å ta med seg på eventyr. Den inkluderte pumpen og reparasjons-settet sørger for at du alltid er klar til nye eventyr, uansett hvor og når. Du får også med en hendig veske som gjør det enklere enn noen gang å frakte din bellyboat til og fra vannet, og som også sørger for en tryggere oppbevaring når den ikke er i bruk

Her finner du flere funksjoner som gjør at denne modellen skiller seg fra andre på markedet, som blant annet det utrolig komfortable setet og store lommer av holdbart materiale som gjør det enkelt å få med seg alt du trenger på turen. Med hele 4 steder du trygt kan sette fra deg fiskestangen, blir dette en bellyboat som byr på mengder av muligheter og som virkelig oser av fiskelykke! Den kompakte størrelsen gjør båten enkel å manøvrere samtidig som den har svært god fremdrift i vannet, slik at du kommer deg frem akkurat dit du ønsker, også til steder hvor andre båter ikke har mulighet til å følge etter. Selv om dette er en liten bellyboat, tåler den en maksimal vekt på hele 130 kilo, så her er det bare å hale i land fangsten!