Piggsko Icebug: Stil, grep og kvalitet til vinteren


Vinteren kan by på holkete, isete og glatt underlag, noe som kan gjøre turer eller trening risikofylt. Icebug er blant markedets beste på piggsko til dame og herre, enten det er til løping, gåturer eller fritidsbruk. Dette er våre favoritter av Icebug piggsko.

Daglig dose med frisk luft og fysisk aktivitet er godt for kropp og sinn, uansett årstid, vær og vind, gitt at du har riktig utstyr. Vinteren kan by på utfordrende vær og forhold med holkete, isete og glatt underlag. Er du en ivrig løper, turgåer eller vil unngå å skli på vei til jobb, er piggsko en genial investering. Piggsko er designet for å gi solid og pålitelig grep på glatt underlag, slik at du kan unngå skader og vonde fall. Med piggsko slipper du å la vinteren begrense din lidenskap for trening eller tur. Icebug er blant markedets beste på piggsko til dame og herre, enten det er til løping, gåturer eller fritidsbruk. Skoene er laget for å tåle tøffe forhold og glatte underlag slik at du kan opprettholde favorittaktiviteten gjennom vinteren. Icebug har et bredt utvalg av ulike piggsko som alle kombinerer stil, funksjonalitet og høy kvalitet med godt grep. De fleste skoene deres er også vanntette med Gore-Tex-membran, pustende egenskaper og isolering som holder føttene dine tørre og varme. For best opplevelse bør du velge sko som passer din fot og din bruk. Riktig passform og størrelse er avgjørende for komfort og ytelse, sammen med god støtte til fotbuen og ankelen.

Icebug piggsko dame: Gode sko for tur eller trening

Menn og kvinner har naturlig anatomiske forskjeller, også når det gjelder føtter. I likhet med flere andre skomerker, har Icebug egne modeller av piggsko til herre og dame. Icebug sitt utvalg av piggsko til dame består av gode sko for løp, tur eller fritids, hvor alle er designet for kvinnelige føtter med optimal passform og støtte. Skoene kombinerer stilig design med funksjonalitet, grep og komfort, noe som gjør Icebug til et godt valg for både ivrige helårs løpere, turgåere eller deg som vil ha piggsko til daglig bruk.

Icebug piggsko herre: Test og kjøp en robust tur- eller løpesko

For mannlige føtter har Icebug et bredt utvalg av gode piggsko designet spesielt for løp, tur eller fritids. Velger du en løpesko med pigger vil du få en robust og slitesterk piggsko som tåler variert terreng og røff bruk, mens turskoene byr på komfort, støtte og varme. Skoene har et ergonomisk designet tilpasset mannens føtter, slik at du får en komfortabel piggsko som beskytter og gir grep gjennom vinteren.

Våre anbefalte produkter i 2024

Icebug er kjent for å levere piggsko for løp, tur eller fritids med høy kvalitet, komfort og funksjonalitet. Uansett om du har planer om å løpe eller gå turer på vinterens stier, glatte is eller i variert terreng kan Icebug gi deg godt fottøy. Vi har samlet våre favoritter av piggsko til menn og kvinner som ikke vil la vinteren sette begrensninger for daglig utendørsaktiviteter.

Icebugs mest solgte vintersko for trygge turer med godt grep

Icebug Dame Piggsko Metro2 BUGrip

Metro2 BUGrip er Icebug sin mest solgte vintersko hos både menn og kvinner. Dette er damemodellen av skoen, men den er også tilgjengelig i egen herremodell med de samme egenskapene. Den finner du her. Metro2 BUGrip er en allsidig piggsko som er perfekt til fritidsbruk eller vinterens turer og utendørsaktiviteter. Skoene har 16 stålpigger som gir godt grep på isete gater, samtidig som piggene er dynamiske og solide slik at du kan gå mange mil på asfalten uten at de slites ut. Metro2 BUGrip har en overdel i vannavvisende semsket skinn, en glidelås på innsiden av foten som gjør skoene lette å ta av og på og en bred lest som gir god komfort og passform. Skoene er lette i vekt, har et stilrent design og et bredt bruksområde. Alt dette er med på å gjøre Icebug sin klassiker til en bestselger av vintersko. Vi anbefaler Metro2 BUGrip til deg som leter etter en pen vintersko som varmer, holder føttene tørre og gir deg trygghet på glatte vinterforhold. Vår favoritt er fargen «Hazel», men skoen er tilgjengelig i flere farger.

Allsidig, vanntett og komfortabel tursko med solide pigger

Icebug Piggsko Stavre BUGrip GTX Herre

Til mannen som leter etter en allsidig og komfortabel piggsko for turer i all slags vær er denne modellen fra Icebug et godt alternativ. Også denne skoen er tilgjengelig i egen damemodell med identiske egenskaper som hos herrer, dameskoen finner du her. Stavre BUGrip GTX er spesielt designet for komfortable og lette turer i vinterens vær. Skoene har et BOA Fit-system som gjør de enkle å ta av og på, mens vanntett Gore-Tex holder slaps ute og føttene tørre. Stavre har en BUGrip yttersåle med 16 pigger av stål med karbidtupp som sørger for pålitelig grep på ren is, slik at du trygt kan gå turer på glatt underlag. Utover det har skoen et skaft og støttende mellomsåle som gir en stabil støvel for lette turer. BOA Fit-systemet lar deg tilpasse og justere foten med myk, jevn stramming uten presspunkter. Vi anbefaler Icebug sin populære piggsko vinter til mannen som vil ha en allsidig vintersko for tur og aktiviteter ute i all slags vær.

Asfaltsko til deg som vil ha komfort og grep på løpeturer

Icebug Løpesko Piggsko NewRun BUGrip Dame

Løping er en populær treningsform, mye fordi løping er svært effektivt og lite tidkrevende. Er du en av dem som liker å løpe ute året rundt, men mangler gode løpesko til vinteren? Icebug sin første dedikerte asfaltsko med pigger er utviklet for å gi høy komfort og godt grep på løpeturer. NewRun BUGrip sin damemodell er både stilig og god. Den finnes også i egen herremodell med identiske egenskaper, den finner du her. Skoene har en yttersåle med 17 karbintuppede pigger under sålen som gir solid grep på både glatt og tørr asfalt. For å sikre økt komfort og varme i kaldt vær har NewRun BUGrip en romslig tåboks som gir god plass til foten. Overdelen på skoene er laget uten membran for å holde vekten så lav så mulig. Likevel er overdelen vannavstøtende og balanserer vekt, komfort og værbeskyttelse på en god måte. BUGrip-sålen er designet for å gi både god demping og optimalt grep, mens piggene tilpasser grepet basert på underlaget. Med andre ord vil piggene presses ut når du løper på is eller glatt føre, og på tørt føre presses de inn i sålen slik at grepet kommer fra gummisålen. Også NewRun BUGrip har BOA Fit-system som enkelt lar deg snøre skoene med stabil og komfortabel passform. Vi anbefaler skoene til ivrige løpere som vil ha en lett løpesko med grep, beskyttelse og komfort på vinteren. I tillegg til en stilig og synlig løpesko.

Myk og varm unisex slip-on-støvel med godt grep

Icebug Dala Biosole Unisex

En populær unisex-sko fra Icebug er denne myke og varme slip-on-støvelen for vinterens uforutsigbare vær. Dala Biosole er enkel å bruke, uten glidelåser eller lisser, og har et tidløst design for fritidsbruk. Skoen har en vannavstøtende overdel i semsket skinn, innvendig er det fôr av ull som holder føttene varme og tørre, samtidig som den luftige ullen gir isolasjon og en lun følelse. Skoen har en krage av Yulex laget av 89-100 prosent resirkulert polyesterstoff. Mellomsålen på Biosole går opp på foten for å gi beskyttelse mot snø, slaps og et tidløst design. Når det gjelder Biosole-yttersålen består denne av 62 prosent miljøvennlig og bærekraftig naturgummi. Gummiblandingen sørger for godt grep gjennom hele vinteren, holder seg myk og fleksibel i alle temperaturer, er slitesterk og holder lenge. Vi anbefaler vinterskoen til menn og kvinner som ønsker en varm og deilig sko.