Fiskekajakk test – se våre favoritter


Det er ikke mye her i verden som gir like stor ro i sjelen, som fisking. Ro, bandet med adrenalin, spenning, frisk luft, og vakker natur – fisking byr på alt! 

billig fiskekajakk

I denne testen skal vi se på noen fantastiske produkter som kommer til å ta fisketurene dine til helt nye høyder – nemlig fiskekajakker! 

En fiskekajakk er enkle å bruke, de ligger godt i vannet og har god fremkommelighet – alt du trenger for en perfekt fisketur!

Sunshine Angler – lett å padle

Her får du 280 cm med ren fiskeglede! 

Sunshine Angler er en strøken fiskekajakk fra NorthZone, som byr på mange spennende muligheter for deg som elsker å fiske. 

Kajakken har 2 integrerte lasteluker som gir deg godt med plass til det du måtte trenge på fisketuren. Hver luke har en innvendig nylon-pose som gir ekstra sikkerhet, og tørrhet, til dine eiendeler. Disse posene kan du fjerne, og du vil da få større lasteplass i lukene, når du trenger det.

beste fiskekajakk
Sunshine fiskekajakk

Denne modellen leveres med 5 individuelle stangholdere, hvorav 4 av dem er integrert i selve skroget. Disse gir deg mulighet til å ha med deg flere stenger på tur! Slik kan du bytte etter behov og område, og du har også muligheten til å ha flere liner ute samtidig – valget er ditt! 

For å sørge for at padleåren ikke er i veien når du skal fiske, har kajakken én åre-holder på hver side. Mer frihet til deg! 

Kajakken ligger svært godt på vannet, og den er lett å padle – med denne fiskekajakken kommer du deg frem nesten over alt! Kajakken er 280 cm lang og 87 cm bred, og veier 22 kilo. Takket være bærehåndtak, 2 foran og 2 bak, er den enkel å bære med seg. Som en ekstra sikkerhet, så er kajakken selvdrenerende. 

Komfortabel fiskekajakk

Denne modellen er litt lengre, med sine 285 cm. Den er 86 cm bred og veier 26 kilo.

fiskekajakk best i test
Sungler fiskekajakk

Med denne fiskekajakken får du 2 integrerte stangholdere i selve skroget, slik at du kan ha med deg begge favoritt-stengene på fisketur!  Du kan også ha 2 liner ute mens du padler – flere sjanser til å få fisk! 

Fiskekajakken har 2 hendige lasteluker, som hver har en spesial-designet pose av nylon. Lukene gir deg god oppbevaring, og posene gir en ekstra sikkerhet for dine eiendeler. Begge posene kan fjernes, som vil gi deg mer lasteplass! 

På begge sider av kajakken din, vil du finne et årefeste. Slik har du et trygt sted å plassere åren mens du skal fiske, og du slipper å være redd for at den skal falle i vannet.

Dette er en meget komfortabel fiskekajakk, og den er enkel å padle. Du får med et deluxe komfort-sete, som har en høy seterygg. Setet er derfor svært behagelig, og vil gi deg god komfort selv på lengre turer, og redusere sjansen for å få vondt i ryggen. Takket være setet, er dette en av de mest komfortable modellene på markedet! Modellen er også svært stabil, og vil holde deg trygt på vannet gjennom hele turen.

Ny og spennende fiskekajakk fra NorthZone

Hvis du vil prøve ut det aller nyeste NorthZone har å by på, så er Riptide Angler fiskekajakk modellen for deg! 

Den flate bunnen gjør dette til en meget stabil fiskekajakk, som er ekstra godt rustet til å takle bølger. Dette er også understreket ved at modellen er selvdrenerende. Slik vil du holde deg stabil og flytende selv om du skulle få en bølge over kajakken! Kajakken vil også ligge stabilt i vannet selv om det er aktivitet i den – som betyr at du sitter trygt også når du drar inn storfangsten! 

Riptide Angler gir deg hele 3 lasteluker, som alle er lett tilgjengelige fra der du sitter i kajakken. 2 av disse lukene er ganske store, mens den siste er noe mindre.

Alle lukene har innvendige nylonposer for ekstra sikkerhet og tørrere oppbevaring. Også her kan du fjerne posene hvis du trenger enda mer lagrings-plass når du er på tur. På hver side av kajakken finner du et årefeste, hvor du trygt kan henge fra deg padleåren din, og ha fullt fokus på fiskingen! 

Setet som følger med denne modellen er polstret, og du kan justere det slik at det passer deg helt perfekt. Setet har en høy rygg som gir deg utmerket komfort, selv på lengre turer.

Denne modellen levers med et ror. Dette roret styrer du ved hjelp av fotpedaler, og dette gir deg overlegen fremkommelighet, og gjør kajakken ekstra lett å padle.  

Fiskekajakken er 350 cm lang og 86 cm bred, og veier 34 kilo. 4 bærehåndtak gjør det enkelt å frakte kajakken til og fra vannet! 

Fiskekajakk test
Riptide fiskekajakk

Fiskekajakk med pedaler – mange muligheter!

Riot Mako 12 er en fiskekajakk med flere muligheter! 

Du kan selvfølgelig padle den som hvilken som helst annet kajakk, men du har også mulighet til å skape fremdrift med et propell-system! 

En avtagbar propell-stamme gir deg muligheten til å skape fremdrift via en fot-drevet propell. Denne propellen fingerer på samme måte som en sykkel – ved at du har føttene dine på et par pedaler. Slik kan du manøvrere deg både fremover og bakover, helt enkelt!  Det flotteste med dette, er at du har armene fri til å gjøre viktigere ting – som fiske! Integrert i skroget finner du 4 stangholdere, slik at du kan ha med deg flere stenger, og ha fler liner ute samtidig. En flott måte å øke fiske-lykken på! 

jakt og fiskekajakk
Mako fiskekajakk

Dette er en super-praktisk modell, som dessuten har svært god fremkommelighet, og som manøvrere svært enkelt.

Uansett om du ønsker å padle eller trå for å komme deg fremover i vannet, så vil det flotte roret la deg manøvrere stille og presist i vannet. 

Fiskekajakken har 2 praktiske lasteluker med lokk, som gir deg god plass til det du trenger til fisketuren. Setet er justerbart, og har en høy rygg, som gjør det svært komfortabelt. 

Dette er en svært stødig modell som ligger godt i vannet, og glir lett. Den er 3,76 m lang og 86,4 cm bred, og veier 34,8 kilo. Maks lasteevne er 213 kilo.