Opplev naturen på en ny måte – med en bivuakk


Med en bivuakk vil du bære med deg betydelig mindre vekt enn med et vanlig telt, noe som absolutt er en fordel på flere typer turer. Blant annet for turer i fjellet og for både korte og lange turer i skogen vil en bivuakk komme godt til nytte! Naturligvis scorer ikke en bivuakk like høyt på hverken plass eller komfort som et vanlig telt, men det er er absolutt et alternativ som vil være flott for mange. I tillegg til at vekten er lavere, kommer du også nærmere naturen og har større frihet til å velge hvor du ønsker å sove. En bivuakk gir deg beskyttelsen du trenger mot elementene, slik at du holder deg tørr gjennom natten!

Materiale med mange muligheter

Hvis du er ute etter allsidighet, så har du kommet til rett sted. Dette er et tekstil som du kan bruke som poncho, som tarp, som minibeskyttelse og som bivuakk – for å nevne noe!

Materialet er av nylon, 70D ripstop og PU-coating som til sammen sørger for at du holder deg lun og tørr, uansett hva du velger å bruke det til.

Selv om materialet er vann-og vindtett, så er det også pustende slik at du fremdeles vil være komfortabel. Vi tror dette produktet vil egne seg fint for både korte og lange turer, og blir et must for alle eventyrere som har lyst til å utfordre seg selv!

Et must for varme sommernetter

Noen netter vil man bare ligge under åpen himmel og nyte alt naturen har å by på…ihvertfall nesten. Mygg, knott og andre irriterende insekter føyer seg ikke nødvendigvis til rekken av elementer som gjør det å sove ute mer koselig.

Da vil en bivuakk som dette et must! Med en vekt på kun 454 gram er dette et produkt som du omtrent ikke vil merke i sekken, samtidig som det byr på mengder av smart beskyttelse mot plagsomme kryp. Over hele deg, enten du er i sovepose eller ikke, vil du nemlig ha et beskyttende nett!

Over hodet finner du også en bue som sørger for at insektene som er på utsiden ikke kommer for nærme heller, slik at du får en mye mer behagelig natt uten frykt for myggstikk og overdreven summing.

Dette er en ganske romslig bivuakk som det er relativt enkelt å komme seg ut og inn av, og åpningen har en smart glidelås. Bunnen i ditt private «myggtelt» er vanntett, slik at du har enda en ting mindre å bekymre deg for. Din nye bivuakk leveres i one-size størrelse og er 225 cm lang, 63,5 cm bred ved hodet, og 53,5 cm bred ved føttene. Den er utrolig enkel å sette opp, og du har en innvendig lomme i mesh hvor du kan legge fra deg ting du vil ha lett tilgjengelig.

Bivuakk med lav vekt

Når du skal utfordre deg selv på raske fotturer eller turer som krever mye av deg både fysisk og psykisk, så vil en lett sekk absolutt hjelpe deg på ferden. Og med Helium Bivy blir det enda litt enklere å holde denne vekten nede. Dette er en bivuakk som kun veier 448 gram, og som vi tror blir en god følgesvenn på kortere turer fulle av fart og spenning.

Til tross for den lave vekten har din nye bivuakk relativt god plass, med en lengde på 208,3 cm og en bredde på 66 cm. God plass til både deg og soveposen, ved andre ord! Over hodet finner du en bue som holder teltduken borte fra ansiktet ditt, som vil gjøre hele opplevelsen mer komfortabel, og mindre klaustrofobisk.

Som vekten tilsier, så er dette en bivuakk som er laget av svært lette materialer. Pertex Diamond Fuse er et vanntett materiale som tåler svært mye, og som er godt beskyttet mot både riper og rifter som kan oppstå i naturen. Bunnen er laget av 100% nylon 40D og har TPU-laminering for ekstra beskyttelse. I tillegg til å beskytte deg mot fukt fra utsiden, vil materialet også beskytte deg mot fukt fra innsiden – materialet er nemlig pustende, som effektivt forhindrer at det blir for klamt og ukomfortabelt. Slik er du sikret en god og tørr nattesøvn!

Smart bivuakk med flere muligheter – perfekt for korte og lange turer!

Til sist ser vi på en bivuakk som er den komplette pakken, og som blir et perfekt alternativ for deg som elsker å tilbringe tid i nærheten til naturen.

Denne funksjonelle og lette bivuakken veier 528 gram og er fremstilt av meget holdbare materialer.

Kvaliteten går absolutt ikke ut bare fordi vekten er lav – dette er en hardfør bivuakk som gir deg effektiv beskyttelse mot både vann og vind, og som egner seg like flott for korte som lengre turer, både i skogen og i fjellet. Materialet din nye bivuakk er laget av er svært holdbart, og gjør dette til et bivuakk-telt som du kommer til å få glede av i mange sesonger fremover. Naturligvis vil de pustende egenskapene forhindre at det samler seg kondens på innsiden av duken, slik at du kan nyte en god nattesøvn uansett.

Vi liker ekstra godt den store åpningen som gjør det lekende lett å ventilere sekken på en effektiv måte, noe som kan være godt etter en god natts søvn. Over åpningen har du valget om du vil ha det beskyttende trekket som holder deg trygg for regn og vind, eller velge om du bare vil ha mesh-netting der. Selv om nettingen ikke beskytter så godt mot elementene, er den perfekt for å beskytte deg mot irriterende insekter, og gjør dette til en bivuakk som vil by på ekstra mye glede om sommeren hvor både ekstra luft og ekstra utsikt er hjertelig velkomment.

Ved hodet har du også muligheten til å sette opp en medfølgende stang som gir sekken en mer telt-aktig følelse og mer romslig plass.

Ved hodet inne i sekken finner du ekstra plass som er godt egnet til oppbevaring av utstyr du har med deg på turen.