Øk fiskelykken med en agnbåt!


Ønsker du en mer effektiv fisking? Da vil en agnbåt være midt i blinken!

En agnbåt er en liten, fjernstyrt båt som du fyller med ønsket agn, og som du styrer med en fjernkontroll dit du ønsker den. Ved å slippe agnet akkurat der du ønsker, vil du kunne øke sjansene for en vellykket fisketur, samtidig som du får en bedre oversikt over hva som beveger seg under vannflaten. Den vil rett og slett hjelpe deg med å fiske på en mer effektiv måte! Med en agnbåt vil du blant annet kunne sette agn på steder det er vanskelig å kaste til, eller hvor det generelt er vanskelig å nå frem til. En agnbåt byr på mange muligheter!

Perfekt agnbåt for nybegynnere – Anatec Packboat

Dette er en agnbåt som scorer høyt på kvalitet, konstruksjon, holdbarhet og design – og som garantert vil ta fiskeopplevelsen din til nye høyder.

Med sine pålitelige egenskaper og brukervennlige tilnærming, er dette en agnbåt som egner seg perfekt til nybegynneren. Med plass til 1,5 kilo agn vil du enkelt kunne sette både agn og line akkurat der du selv ønsker, og dermed øke dine sjanser for å få fisk betraktelig! Den gode flyteevnen gjør båten enkel å manøvrere, og sørger for at den holder seg godt på vannet selv om forholdene ikke er helt optimale.

Din nye agnbåt har et kult design med kamuflasje-mønster, samtidig som den er enkelt utformet. Her er det ikke noe ekstra dill-dall, kun smarte og intuitive løsninger som du raskt vil sette deg inn i. Selve båten er 59 x 28 x 25 cm stor, og beveger seg i en imponerende 1,6 meter i sekundet. Med en batteritid på opptil 80 minutter vil du kunne sette agn gang på gang.

Pakken inkluderer en fjernkontroll med mange flotte funksjoner, som det er enkelt å sette seg inn i. Et supert valg for nybegynnere!

Ridgemonkey agnbåt for forbedret fiske!

Ridgemonkey Hunter 750 byr på avansert GPS-teknologi, agnkapasitet på 1,3 liter og en utrolig rekkevidde på hele 750 meter. Båten er svært stillegående og beveger seg helt nydelig gjennom vannet, slik at ikke fisken blir skremt bort. Agnbeholderene på båten er enkle å fylle, og gir deg muligheten til å sette agn flere steder. Dette er en agnbåt som gir deg mulighet til å finne frem på flere steder, som gir deg full kontroll og som raskt blir et must for alle som ønsker å ta fisketurene sine til helt nye høyder! Fjernkontroll er naturligvis inkludert i prisen.

Stor agnbåt med GPS og Fish Finder

For deg som vet akkurat hva du vil ha, er denne modellen et must. Dette er en av de mest avanserte agnbåter du finner på dagens marked, og den har også en utrolig kapasitet på hele 5 kilo.

Din nye agnbåt har du uavhengige trakter som hver rommer 2,5 kilo, og som gir deg mulighet til å legge ang på ulike steder. Den unike utformingen til båten sørger for at den er utrolig stabil selv når det blåser mye, og den sterke motoren gir deg en hastighet på opptil 60 meter i minuttet.

Med sin avanserte teknologi vil du alltid være trygg på at agnbåt og fjernkontroll snakker med hverandre, noe som minsker risikoen for at du skal miste den selv over lengre avstander. Fjernkontrollen, som er inkludert i pakken, er brukervennlig samtidig som den har flere smarte funksjoner som blant annet GPS og Fish Finder, som begge er med på å gi deg nøyaktige resultater og bedre sjanser til å få fisk! Uten batterier veier båten ca 9 kilo, og den er 70 x 47 x 28 cm stor. Dette er en agnbåt alle profesjonelle fiskere vil elske!