Crashpad / buldrematte


Buldring er en sport som stadig øker i popularitet, og det er lett å forstå hvorfor! Det er en sport som byr på både spenning og moro, samtidig som det er utrolig god trening. Men som med alle klatresporter så er det utrolig viktig at sikkerheten er på plass, og når det kommer til buldring vil en crashpad være et must!

En crashpad er en polstret matte som svært ofte brukes i buldring, og det ligger i navnet hva den brukes til – nemlig tryggere krasjing! Siden klatringen ikke foregår fra så store høyder, vil en crashpad være med på å dempe et eventuelt fall og redusere sjansen for at du skader deg. Det har ikke stort å si om du er nybegynner eller erfaren: uhell kan skje, og når man faller er det lett å kunne skade seg. En crashpad vil derfor være en smart investering for alle som driver med buldring.

Det finnes flere ulike modeller på markedet og vi skal nå bli nærmere kjent med noen av dem, slik at du kan ta et tryggere valg når du velger din neste crashpad.

Black Diamond crashpad

black diamon buldrematte

God holdbarhet er naturligvis et stikkord når det kommer til crash pad, noe Black Diamond absolutt har tenkt på. Denne hardføre crashpadden har blitt nøye testet slik at du får den optimale komforten og sikkerheten når du trener. Selv om matten er nøye testet, har den en svært fornuftig pris som gjør dette til en sikker favoritt blant mange. Du kan velge mellom to ulike farger.

Dette er en crash pad du fint kan bruke hver eneste dag, og som vil holde seg like fin og trygg gang på gang – og fall etter fall. PE-skummet inne i matten demper fallet på en effektiv og korrekt måte som reduserer sjansen for skader.

Din nye crash pad fra Black Diamond er enkel å pakke sammen og bære med seg takket være flere smarte håndtak, noe som gjør den til et perfekt tilbehør til din buldre-trening.

Solid crashpad med godt design

buldrematte fra ocun

Når man velger seg en crashpad så gjør det jo ingenting at den ser kul ut, så lenge den fremdeles er sikker. Ocun Crashpad Moonwalk FTS er et godt eksempel på en crashpad som byr på det beste fra to verdener!

Den spenstige grønnfargen til denne crashpadden gjør den til en favoritt blant mange, men er naturligvis ikke alt den har å by på. Under den freshe fargen finner du en crashpad som er laget av materialer av overlegen kvalitet, og som har blitt nøye utviklet for å tåle knall og fall – slik at du også tåler det bedre. Skummet vil effektivt absorbere fallene dine, gang på gang, slik at du får en tryggere opplevelse fra start til slutt. Dette skummet er også utviklet for å holde på både formen og polstringen over lang tid.

Matten er designet for å brettes ut, noe som gir deg et sikkert område på 100 cm x 132 cm. Det betyr også at den kan brettes sammen, slik at den er enkel å ta med seg når treningen er over.

Pakken inkluderer et 900D nylon-deksel som både er vanntett og utrolig slitesterkt, og som gir deg mulighet til å bruke din nye crashpad både innendørs og utendørs. Dette vil åpne opp flere spennende muligheter!

Allsidig crash pad – XXL-lengde

Allsidighet er et annet viktig stikkord når du driver med spennende sporter slik som buldring, og noen ganger trenger du beskyttelse som går utover det en normal crash pad gir deg.

Da er denne allsidige modellen et godt valg!

Du kan nemlig velge om du vil feste de to separate delene sammen på kortsiden eller langsiden, noe som gir deg to ulike størrelser. Den vil enden bli 120 cm x 110 cm, eller hele 230 cm x 60 cm. Dette er en allsidighet vi vet mange vil sette pris på!

Mange vil også elske hvor enkelt det er å bære denne modellen til og fra trening. Når din nye crash pad er pakket sammen, har du nemlig muligheten til å bære den på ryggen som en ryggsekk takket være to skulderreimer. Disse kan du også justere slik at den passer deg så godt som mulig. Du har også to andre håndtak for enkel transport og håndtering.

Med en vekt på rett under 5 kilo er matten enkel å ta med seg, og det friske designet gjør det kanskje enda litt enklere å velge din nye crash pad signert Grivel!